Facials

Een mooiere huid voor iedereen

Dermalogica

Face Mapping huidanalyse gratis

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huid-conditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht grondig te inspecteren. Loop binnen voor een Face Mapping of maak een afspraak.

ProSkin

De Dermalogica ProSkin behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren. Of je nu jong of oud bent, een lichte of een donkere huid hebt, voor iedere huid wordt er een Dermalogica ProSkin behandeling op maat gemaakt.

Heb je last van huidveroudering, acne, pigmentatie, een gevoelige huid (allergie, eczeem, couperose, rosacea), een droge huid of juist een hoge talgproductie? In onze behandelingen kunnen wij deze problemen zonegericht en doeltreffend aanpakken.

FaceFit *

FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid. Deze treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). De huidexpert maakt bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook wordt apparatuur ingezet om resultaat te maximaliseren. Tijdens de treatment worden ook gepersonaliseerde tips gegeven en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik.

ProSkin30 *

De gepersonaliseerde ProSkin30 is een 30-minuten durende behandeling waarin we zone-gericht te werk gaan en leggen we de focus op het reinigen en verwijderen van onzuiverheden.

ProSkin45 *

In deze tevens gepersonaliseerde behandeling gaan we zonegericht te werk en ligt de focus op reinigen en het verwijderen van onzuiverheden. Indien gewenst wordt gebruikt gemaakt van apparatuur. Daarnaast zit hier ook een moment van ontspanning bij door middel van een ontspannen massage of een hoogwaardig serum op basis van actieve ionen incl. masker afgestemd op uw huidbehoefte.

ProSkin60 *

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt apparatuur ingezet.

* Indien gewenst wordt er gebruik gemaakt van verschillende professionele apparatuur om het maximale resultaat te behalen.

Pro Power Peel 30

Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, en acne aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60. 

Pro Power Peel 60

Onze krachtigste peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen wordt celvernieuwing maximaal gestimuleerd met een verbluffend resultaat tot gevolg. 

Pro Bright 30-60 Treatment

Een zeer effectieve en intensieve behandeling van 30 of 60 minuten, geschikt voor iedereen die wil werken aan: hyperpigmentatie, (preventieve) huidveroudering of gewoon als een mooie oppepper voor de huid! Het nieuwe krachtige Biolumin-C serum staat centraal gedurende deze behandeling. Er wordt gewerkt met verschillende technieken, denk aan: Exfoliatie, electrische infusie en bio-activatie.  

IK Skin Perfection

IK & Go

Een korte behandeling met de focus op het uitreinigen en in balans brengen van de huid Dubbele reiniging, scrub uitreinigen masker.

IK & Ontspan

Welkomst ritueel dubbele reiniging, scrub, uitreinigen, massage, masker.

IK & Detox

Welkomst ritueel, dubbele reiniging, scrub, uitreinigen, bamboo detox masque, healthy reset massage, masker, handmassage tijdens masker.

IK & Destress

Welkomstritueel, dubbele reiniging, scrub, bamboo detox masque, uitreinigen, infuse massage, healthy reset massage, hoofdhuid en oor massage, masker, handmassage.

IK & Maximum results, Maximum relaxation

Een heerlijke behandeling waar huidverbetering en maximale ontspanning samenkomen. In deze behandeling beginnen we ook met het welkomstritueel. Maar krijg je ook een heerlijke hotstone massage van gezicht, nek, schouders en armen. Een oor en hoofdhuid massage en een handmassage. De healthy reset massage en tijdens het masker de hand massage. Voor een ieder die echt ontspanning nodig heeft maar ook aan huidverbetering wilt werken Is de IK & Maximum de behandeling.